Trouwen op een kasteel, in een knalrode mini door de McDrive en dansen in een beachclub.

28 augustus 2014, Putten/Nijkerk.

‘Kleine’ nichtjes worden groot en trouwen. Zo gaat dat. Mocht ik afgelopen Valentijnsdag de bruiloft van Germa, mijn ‘grote’ nicht, vastleggen, nu was de dag van haar zusje José aangebroken. Trouwen op een kasteel, in een knalrode mini door de McDrive en dansen in een beachclub, zo zag de dag van Karlo & José er ongeveer uit. Met tussendoor een superleuke fotoshoot op het ‘strand’ – ja echt, dat heeft Nijkerk – en hoog bezoek bij de Mac, want José is gek op McFlurries.

Het ceremonieel ja-woord vond plaats op het prachtige, sjieke, landgoed van Kasteel de Vanenburg in Putten, op kruipafstand van het ouderlijk huis van Karlo. De ceremonie was buiten gepland, maar het bruidspaar had de dagen ervoor besloten om op safe te spelen en de boel naar binnen te verplaatsen, omdat het wel eens zou kunnen gaan regenen. Was dat even een verrassing toen Karlo & José de opstelling bij de kapel zagen: tóch een buitenceremonie! De ceremoniemeesters hadden hiervoor gezorgd, want droog was het nog steeds! Het werkelijke ja-woord moest dan weer wel binnen – in de deuropening van de kapel – plaatsvinden, want in de gemeente Putten mag je officieel niet buiten trouwen… Het kerkelijk ja-woord vond ook plaats op de Vanenburg en na afloop was het tijd voor bloemenblaadjes, duiven, bubbels en taart. Heel veel taart. Alweer een verrassing van de ceremoniemeesters: een tafel vol schattige, gekleurde zoetigheden, yum!

Na de taart&toast vertrok het gezelschap naar Beachclub de Eemhof in Zeewolde voor nog meer borrels, het diner en de feestavond. Ik ben er even tussenuit gepiept om m’n gympen in te ruilen voor pumps, want ik was samen met mijn familie uitgenodigd voor de feestavond. M’n camera ging weer mee, om tussen het dansen door nog wat shots te maken.

De beelden van bovenaf heb ik (helaas) niet zelf gemaakt, deze heb ik gekregen van de zwager van Karlo, Wim, die deze beelden maakte met zijn drone. Heel erg blij mee! Fotografe van de dag wasLaurie Karine, waar ik ontzettend fijn & gezellig mee heb samengewerkt.

Details

Muziek: JJ Heller – When I’m with you | Marie Hines ft Derek James – Together
Fotograaf: lauriekarine.nl
Locaties: Kasteel de Vanenburg | Beachclub De Eemhof
DJ: Swen van Dijk

Special thanks to Wim Dingerink voor de drone-beelden.