Vlieland-liefde

"Je bent op Vlieland - kijk om je heen - zoek die schelpen - voel de wind - hoor die branding -neem die tijd en voer dat gesprek... - Je bent op Vlieland dus, vergeet niet te genieten!"

Bekijk de film en waan je een kleine 10 minuten op Vlieland: 

"Vergeet niet te genieten!". En of ik dat ook heb gedaan: Vlieland, ik ben fan! Manon & Roland kozen dit relaxte waddeneiland om hun ja-woord aan elkaar te geven. Eigenlijk een mini-vakantie voor mij: van donderdag t/m zaterdag heb ik enorm genoten van dit bruidspaar, hun stoere kids, hun gezellige, lieve familie & vrienden, de laidback wedding én het mooie eiland.

Leuk om te vermelden: nog niet eerder zat ik op de vooravond van een bruiloft samen met het bruidspaar bedankjes te knutselen, onder het genot van een drankje. Zo leuk, Roland & Manon nodigden babs Marian (Mooijenbelofte) en mij alvast uit om kennis te maken met hun naaste familie & vrienden en zo stapten wij op de fiets de duinen door naar 't Vliehus, het vakantieverblijf van R&M. We proostten alvast op de dag die komen ging en toen bedacht Manon dat ze toch nog iets af moest maken. "Wij kunnen wel helpen!", aldus Marian, en zo knutselden wij er op los. Door deze leuke kennismaking op de vooravond voelde de dag zelf voor mij heel vertrouwd en werd daarom alleen nog maar mooier!   

Roland & Manon: bedankt dat ik erbij mocht zijn! Ik zal jullie dag(en) niet snel vergeten.