OH WONDER FILMS

In mijn films vertel ik graag een verhaal: jullie verhaal. En ieder verhaal is anders, maar uniek. Daarom is ook iedere film anders en werk ik niet volgens een vast patroon. Tijdens het filmen werk ik geen lijstje af, maar ga ik op zoek naar de spontane, waardevolle momenten. Natuurlijk hoort hier het ja-woord en het aansnijden van de taart bij, maar júist ook die knipoog van vader en de knuffel van opa+oma. Geloftes en speeches maken het verhaal nog persoonlijker en daarom werk ik graag met (delen) gesproken woord in mijn films. 

Ik zou mijn stijl willen omschrijven als journalistiek en puur.  Romantisch? Ja, ook, maar niet zoetsappig. 


WERKWIJZE

Voorafgaand aan jullie grote dag spreek ik graag een keer af om kennis te maken en de dag door te nemen. Ik vind het leuk om jullie al een beetje te leren kennen van te voren en uiteraard ben ik ook nieuwsgierig naar jullie plannen & ideeën voor de bruiloft én de film.

Op de dag zelf blijf ik zoveel mogelijk op de achtergrond, maar natuurlijk wél dichtbij genoeg om al het moois in beeld te brengen. Ik roep altijd 'doe maar alsof ik er niet ben', zodat ik de spontane momenten vast kan leggen en er niet geregisseerd hoeft te worden, want als ik ergens niet van ben, is dat het wel.   

Muziek kies ik het liefste zelf, omdat het heel erg bepalend is voor de film. Daarnaast koop ik de rechten af en dat kan niet met alle nummers. 

Ik lever de film digitaal aan. Jullie hebben recht op één correctieronde, zodat we beide blij zijn met eindresultaat.

Uiteindelijk ontvangen jullie een usb-stick door de brievenbus met daarop de film(s). 


APPARATUUR

Mijn camera is een Sony A7s en ik heb verschillende lenzen, waarvan de Sigma 35mm f1.4 m'n lievelings is. Om vows & speeches op te nemen gebruik ik een dasspeldmicrofoontje.

Verder film ik uit de hand of met een klein schouderstatief, zodat ik niet te veel opval en makkelijk kan verplaatsen.

Drone beelden zijn mogelijk, maar ik heb zelf m'n handen vol aan mijn eigen camera. Wel heb ik hier hele fijne contacten voor, waar ik graag mee samenwerk. Informeer naar de mogelijkheden! 

 
Schermafbeelding 2017-07-26 om 13.08.55.png

TARIEVEN

De tarieven voor een trouwfilm starten vanaf € 1.649,-

Willen jullie informatie over alle opties? Vraag dan mijn brochure aan, of vul het contactformulier in bij ‘contact.

BROCHURE AANVRAGEN

Ook ben ik beschikbaar voor bedrijfsvideo's, neem contact op voor een offerte op maat. 


SOCIAL

Naast dat mijn werk hier te vinden is, plaats ik ook - vaker zelfs! - updates op social media. Volg mijn werk op Facebook: https://www.facebook.com/ohwonderfilms of Instagram: http://www.instagram.com/ohwonderfilms